Acapulco II

image20

Vy over centrala delarna av Acapulco.

Nu ar vi inne pa var sista dag  i Acapulco. Vi har haft helt underbara dagar med utflykter i omgivningarna och till stranden forstas! I lordags var vi pa en batutflykt till en lagun i narheten och beskadade faglar av alla de slag. Svarta och vita pelikaner, flamingos m fl.

Francisco kom hit pa fredag kvall med buss och fick njuta av knappt tva dygns ledighet innan det var dags for hela familjen att atervanda till jobben i Mexico City.  Pa lordag kvall ordnade vi en svenskkvall dar vi bjod pa kottbullar, janssons frestelse (typ), hasselbackspotatis m fl smaratter. Till det drack vi OP och sjong snapsvisor sa det ekade mellan husen. Vi hade en fantastiskt rolig avskedsfest! Nar det var dags att ga och lagga sig fick Gallo och Einar for sig att sticka in till stan! Jag tror Einar far skriva en egen blogg om detta besok... De var inte hemma forran pa morgonkvisten och hade haft en rolig natt med barbesok och fyrverkerier.

image21

Einar med Cirilo, Inga,Maru och Francisco

image22

Batutflykt i lagunen (Vattentemp 32 grader)


I morgon bitti aker vi vidare till var slutdestination Puerto Escondido!

Kommentarer
Postat av: Petter

oerhört kul att läsa allt du skriver...känns framför allt helt sjukt konstigt men roligt att se korten på er och de människor och djur(galen hund) som jag känner så väl.

2008-03-11 @ 15:48:28
Postat av: Leif

Hejsan! Ni verkar ha det verkligen trevligt på er resa. (Är faktiskt lite avundsjuk). Apropå värme, så går det åt rätt håll här också. Det har varit slaskigt de senaste dagarna :-)
Ha det så bra!

2008-03-11 @ 20:40:02
Postat av: Lena och Liam

ni ser ut att ha det toppen!! Liam tycker det är roligt med bilder och vill hela tiden ha en till. Liam hälsar: Molfal köl flyplanet och molmol sittel flam. måleva och göla tårta til molmol å molfal. igen måleva! mer bild! äta mat, köttmakalonel å dolv. då stannal ja där, hos molmol¨å molfal på mesicio, jag kan inte säga mexisto, mexo, meciso eh.. älstal molmol¨å molfaaal!!!

förstod inte riktigt vad han menade, men det där kanske är något internt mellan er?!

2008-03-12 @ 19:18:00
Postat av: Örjan och Elisabeth

Vilken resa ni har!!!!!
Njut, njut, njut! och snart är asfalten torr på Norderön.

Här hemma har Örjan fastnat i tapetklistret och jag
åker till staden och tjänar pengar.

Vi ses till påsk, välkomna hem!
Kramar från Böle

2008-03-12 @ 20:21:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0