Inga - Stina flyttar ut...

Stina jobbar ju alldeles för mycket och har sällan tid att komma hem och hälsa på sin gamla mor och far (och när hon faktiskt har tid så är vi inte hemma) men igår hände det! Vi hade en supermysig kväll i vårt uterum (med infravärmen på går det faktiskt att sitta där även nu på hösten, ja faktiskt ända fram till efter 01 på natten!).  Vi åt gott och pratade gamla goda och dåliga minnen. Stina har på senare tid fått ett nytt intresse, nämligen antikviteter och hon sprang runt i huset mitt i natten och jagade eventuella dyrgripar som kunde gömma sig i våra skåp och hyllor! Riktigt kul hade vi. Det runda bordet i uterummet fylldes med olika prylar. Stina hämtade den bärbara datorn och gick in på siter där man kunde se hur mycket föremålen var värda. Vi inser nu att vi bör ta hjälp av vår son Erik som jobbar med installation av inbrottslarm... Jag som trodde att vi bara hade en massa skräp i skåpen!

Efter en härlig sovmorgon klev vi upp och åt frukost. Vinden ven i knutarna och det kändes inte så inbjudande att ta sig ut på en långpromenad... Istället bestämde vi oss för att städa Stinas gamla rum. Stina flyttade faktiskt hemifrån för 6-7 år sedan men rummet har stått som det alltid gjort förutom att Petter har flyttat in och ut och lämnat kvar div saker varje gång... Nu har Petter flyttat till studier i Stockholm och veckan innan han åkte gjorde han en storrensning av kläder, prylar från Spanien, Kina och Mexico. Nu var bara Stinas grejer kvar.



Efter några timmars arbete är nu rummet nästan tomt. Det var inte mycket som Stina ville ta med sig till lägenheten i stan utan det mesta är nu på väg till soptippen som restavfall.


Två säckar fyllda med tonårsminnen!

Varför vi är ivriga att städa huset är ju p g a att Lena och Johan så småningom ska ta huset i besittning och i huset vi ska bygga kommer det inte att finns några lagerutrymmen som vi har nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0