Inga - Utflykt till Y-län

I går morse åkte Stina och jag ner till Ljungaverk för att hälsa på mor och far och senare till Fränsta för att träffa den övriga släkten på mammas sida. Min kusin Maud fyllde 45 år igår och kom upp till Fränsta från huvudstaden för att fira. Inte bara fira förresten, hon skulle förstås hjälpa morbror Leif med det gigantiska bygget av det kombinerade garaget/verkstan/lägenheten som de bygger på samma tomt där min mormors och morfars hus står (och som Leif numera äger) i Ålsta, Fränsta.

Födelsedagsmiddagen blev en glad och trevlig tillställning. Även roligt att träffa mina kusiner Erik och Johan. Johan och hans sambo Ullis har ju även lilla Vilma som är ca 1 år och jättesöt (någon sa igår kväll att hon är likt mig som bebis - så ni kan ju bara tänka er fortsättningen!)


En jättetrött Vilma i dag på förmiddagen - på väg ut i vagnen för att sova.

Jag har lovat att inte berätta i bloggen om allt som avhandlades under kvällen men något kan jag väl få läcka... Bl a pratade vi mycket om, ja just det - att blogga. Vad är det för mening med det undrade några. Ja, det kan man fundera på ett slag. Varför sitter man här och bloggar? Ska tänka till och försöka komma på ett intelligent svar...

Vi pratade också om att bygga, vilket är något som går igen i släkten. "Att bygga är att leva" skulle man tro är släktens ordspråk. Vilken tur att jag träffade Einar som passar mycket bra in i klanen. Själv är jag ingen byggare men jag kan tala om hur de andra ska bygga, det är jag bra på. Det lär väl visa sig här under sommaren hur det går med den saken.


Maud 45 år i samspråk med moster Eivi.


Kusin Erik och Stina ville spela Rappa Kalja men vi andra ville prata...

TACK för ett trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0