Vi har flyttat!

För precis en vecka sedan flyttade vi in i vårt nya hus. Därmed inte sagt att det var helt klart men det mesta fungerade. Dock felade internet, en del belysning, högtalare i taken och en del småtjafs som kan vänta. Erik jobbar på med det elektriska så gott det går. Vi har ju även som bekant julgransförsäljning runt om i mellersta norrland just vid denna tidpunkt varje år. Hade velat flytta julgransförsäljningen till efter jul men det gillades inte i familjen... Som tur är har Lisa varit hemma och hjälpt till med själva flytten då jag har varit tvungen att arbeta. Det var ett fasligt bestyr förra veckan. Vi flyttade ut på lördagen och Lena, Johan och pojkarna flyttade samtidigt in. Det blev lite si och så med utstädningen men vi har fått bra hyresgäster som inte klagar i första taget...

Jag hade velat ta ett foto på vårt stora allrum ikväll  när jag tänt en massa ljus... Det är alldeles u n d e r b a r t men batteriet är dött och jag hittar inte laddaren bland alla 30 flyttkartongerna... det får komma senare.

F ö flyter livet på hos fam Alke. Som sagt: Julgranssäsong och därmed är Einar i Njurunda och säljer granar från odlingen fram till julafton. Petter och Erik tar hand om Östersund.
 
Petter och Lisa har fyllt 30 år i veckan! Det känns lite konstigt att ha barn som är jämngammal med sina föräldrar....

Kommentarer
Postat av: Anne-Christin

Det var roligt att läsa din blogg igen Inga. Har funderat mycket på hur ni har det. Hoppas allt går bra.

2009-12-19 @ 23:11:10
Postat av: Inga

Det har varit en tuff tid men det börjar lugna ner sig. Nu har vi pappas begravning på måndag.... Kom in om ni går förbi. Jag är hemma och pysslar i morgon och skulle bli glad för ett avbrott!

2009-12-19 @ 23:59:06
Postat av: Sabiina

Härligt att få följa med på allt som händer. Är mkt nyfiken på att se hur mysigt ni har fått det.

2009-12-20 @ 13:09:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0