Det finns visst dåligt väder!

I helgen har det varit lugnt på byggfronten.  Einar har haft dåligt samvete för att han varit "lat" men det har faktiskt varit så dåligt väder att ingen människa frivilligt skulle gå ut. Trodde faktiskt att "det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder" men efter de här dagarna, ja speciellt idag då, har jag ändrat uppfattning.

I fredags följde Lena och Liam med ut till ön eftersom Johan jobbar i helgen. I går spelade Einar golftävling i regn men det gick mycket bra ändå. Han vann "närmast pinn", "longdriving" och kom trea i tävlingen. Det var faktiskt så pass varmt igår så att Lena och jag kunde sitta i uterummet och mysa hela kvällen. Det går definitivt inte idag. Dessutom blåser det kraftigt och det tillsammans med regnet gör att man får en känsla att "dåligt väder" bara är förnamnet.

I morse skjutsade jag in Lena som skulle jobba idag. Liam var kvar hemma med morfar och spelade spel. Sällskapsspel är vad som gällt idag. Tur att vi har sparat alla gamla spel. Efter Tjuv och Polis har det varit Sjörövarön som gällt!

I eftermiddag stannade Liam upp i leken och tittade frågande på mig -"Mormor, ska vi inte få någon frisk luft idag?" och tänk att mormor var tvungen att neka sitt älskade barnbarn frisk luft! Vi får ta igen det en annan dag.

Dagens bild blir alltså inte från bygget utan en bild på Liam och Einar som spelar Sjörövarön! (F ö Einars favoritspel sedan barndomen).


Kommentarer
Postat av: Anne-Christin

Vad fint ni har haft det. Kais första barnbarn var för något år sedan i sjörövaråldern men han sa "sjövare" och det fortsätter vi att säga nu också

2009-06-14 @ 18:04:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0