Inga - Lördagmiddag m m

Min vän Elisabeth var bjuden på middag till oss ikväll. Förutom en trevlig middag hade vi en trevlig kväll lyssnades på musik från www.Spotify.com! Det blev en toppenkväll med höjdarmusik. Vi lyssnade bl a på Magnus Lindberg, Landslaget, Grymlings, naturligtvis Caroline af Ugglas, Stones, Paul McCartney, David Bowie.  Det värsta vid vår ålder, när det gäller musik bl a, är att komma ihåg alla titlar och artister. Man kan kanske nynna låten och ser framför sig hur artisten ser ut. Om man sedan kommer på artistens namn eller titeln på låten blir man ju helt lyrisk!!!! Det krävs så lite nu för tiden för att man ska bli nöjd!

Kommentarer
Postat av: Börje

Vänta bara Syrran. Det där med att komma ihåg, du är bara i början av utförsbacken. Börja käka mer blåbär, det lär vara en bra bromsmedicin. Till Röda Fjädern-mannen; kanske du kan binda en harrfluga. Det är inte långt till en underbar säsong börjar för harr/öring/röding, jämtarnas bas-föda.

2009-03-29 @ 18:47:32
Postat av: Anonym

Tack för de uppmuntrande orden. Blåbär... ganska många kolhydrater...får göra en övervägning. Tar nog och binder en röd liten fluga till Einar. Fett- och proteinrik fisk är ju min melodi nuförtiden!

2009-03-29 @ 21:17:49
Postat av: Lisa

Kolhydrater behövs väl också! Och några blåbär om dan är väl inget att oroa sig för! Tvärtom är det en ren mirakelmedicin. Se bara på Greta hon är frisk och pigg nog mycket p ga blåbären. Annars är goji-bär oxå ett bra bär...Men man ska bara äta 10 eller så om dan. Jag åt ungefär 150 häromdan och blev helt vimmelkantig :D Brännässel-pulver är oxå bra mot åldrandet..(Eller något annat mineralrikt)Iaf mycket mineraler i det, kan hittas billigt på hälsokost..(Och i naturen såklart,växterna ska när de e små om våren..tror jag skrivit det här förut men kan vara bra att upprepa)Plus curry ska va bra mot minnet.. Såg det på en lapp på ett kylskåp hos en senil tant som antagligen en välmenande släkting satt upp.. Tyvärr var det nog försent eftersom hennes minne oftast var värre än en guldfisks.

Jag hoppas du inte är för hård mot dig själv! Kram!

2009-03-30 @ 20:53:13
Postat av: Lisa

Du kanske kan invitera mig till det där Spotify..Verkar att man måste få inbjudan av en medlem för att få gratis.. Annars finns lastfm.se som sagt..Där man får tips om liknande artister som man söker på eller lägger till i sitt bibliotek..

2009-03-30 @ 20:58:18
Postat av: Inga

Tack för kommentarer. Jag ska kolla med Erik hur det är med Spotify.... Kram och god natt

2009-03-30 @ 22:11:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0