Inga - Min mobiltelefon är hemma igen!


En snart laddad mobiltelefon som varit på resa till Teneriffa, Danmark och
sedan lastbil till Kåge, Västerbotten och som avslutning på resan - postpåse
från Kåge till Norderön


Helt oskadd är den hemma igen! Den kom i en vadderad påse med posten idag. Inte från Danmark utan från Kåge, Västerbotten, Sverige! Den danske mannen som heter Poul hade tänkt överraska mig då han tagit reda på att min postadress var Orrviken. Han var alltså på väg till Kåge för att hämta en jordkällare från fabrik som han skulle leverera till Danmark.  I närheten finns det ett samhälle som heter Örviken och han trodde det var samma ställe. Det hade ju varit en överraskning!

Jag ringde upp Maria, som hade skickat  telefonen till mig. Hon bor alltså i Kåge med sin familj som har ett företag som tillverkar jordkällare m m. Eftersom vi funderar på att ha en jordkällare på tomten halkade vi snart in på detta ämne. Hur djupt ska man gräva ner källaren på en plan tomt och hur mycket jord ska man ha ovanpå? var frågor jag kom på i hastigheten. Jag fick adressen till familjens hemsidor och Maria lovade att skicka en broschyr. Dessutom är Maria trädgårdsskribent så det kan bli fortsatt kontakt... Tänk vad som kan hända när man blir bestulen på sin mobiltelefon. Man kan bli ägare till en jordkällare från Kåge!

Nu ska Maria skicka mobilupphittaren Pouls mailadress så jag kan skriva och tacka och få en ordentlig förklaring. Jag är speciellt nyfiken på var exakt mobilen upphittades. Vad Maria hade förstått var det en spelhall nere vid havet...

Senaste teorin är att jag gick i sömnen och placerade mobilen på biljardbordet! 

Jag återkommer i frågan.


Kommentarer
Postat av: Anne-Christin Friman

Ja, jag vet inte hur jag skall kunna vänta tills jag får höra slutet på historien.....

Men att du gått i sömnen tror jag inte på. Einar kanske?

2009-03-17 @ 22:15:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0