Inga - Grattis Lena!

En jätterolig sak hände oss idag - och speciellt Lena som det faktiskt handlar om. Det är ju så att är det något som händer barnen så påverkas hela familjen. Är det roliga saker som händer är det ju naturligtvis fantastiskt roligt!
För en tid sedan anmälde sig Lena till Talangjakten 2009. Jag orkar inte förklara vad det är så jag har kopierat detta från deras hemsida där det berättas om Talangjakten 2008:

"Talangjakten 2008 handlade om sex personer som hade bestämt sig för att träna riktigt hårt och att äta rätt kost under en bestämd tid för att komma i sitt livs form och slutligen ställa upp och tävla i Decembercupen den 29 november och/eller Luciapokalen/Fitnessfestivalen den 6-7 december 2008. Deltagarna coachades fram av professionella bodybuildercoachen Fredrik Carlsson samt tränings- och kostexperten Joachim Bartoll.

Vår huvudtanke med talangjakten är att hjälpa en grupp personer som brinner för Bodybuilding eller Fitness, men inte vågat och/eller haft kunskap nog att ta sig upp på scenen.

Vi ville också visa att det är fullt möjligt att gå på en sträng diet, träna hårt och regelbundet för att sedan kliva upp på scenen och tävla i sitt livs form när man har både jobb och familj att ta hand om. Vi ville även trycka på att en diet inte behöver innebära svårtillagad, enformig eller tråkig kost. En diet ska vara både hälsosam, enkel att följa och väldigt effektiv då den står för närmare 80 % av resultatet - och absolut inte vara någon form av kvällstidnings- eller veckotidningsdiet. Vi ville visa vad som verkligen fungerar.

Talangjakten 2008 startade officiellt den 24 juli med en kick-off i sommarstaden Varberg under 4 dagar med massor av olika händelser och aktiviteter. Avslutning hölls på Svenska Mässan i Göteborg under Fitnessfestivalen. Där tävlade även samtliga deltagare mot de bästa amatörkroppsbyggarna i Sverige.

De sex deltagarna fick under 6 månaders tid full support från oss helt kostnadsfritt. Detta inkluderade bland annat kostprogram, träningsprogram, träningsjournal på internet, coach på tävling, tävlingslicens samt profilkläder, träningskläder och gratis kosttillskott från huvudsponsorn Proteinfabrikken."

Problemet var att 500 personer till anmält sig till detta i år så chansen var inte stor. I dag fick dock Lena ett telefonsamtal som berättade att hon var en av 12 som vunnit deltagande i Talangjakten 2009! Det ska spännande att följa...känner jag Lena rätt kommer hon att gå in i detta med liv och lust ... men först blir det bröllop!   Stort grattis Lena.

Kommentarer
Postat av: Alf

Jag får gratta Lena med familj både till uttagningen till Talangjakten och till det stundande brölloppet.

GRATTIS!!

2009-05-14 @ 06:34:35
Postat av: Anne-Christin

Grattis och lycka till Lena!

2009-05-14 @ 09:28:30
Postat av: Börje

Jättekul !

Om det blir final kan vi i släkten sitta lite diskret med lantchips och mjukisbyxor långt bak på Liseberg.

2009-05-14 @ 21:07:47
Postat av: Stina

hahaha.. Snälla Börje börja blogga!!

2009-05-14 @ 21:48:51
Postat av: Lena

tack alla. kommer att köra med egen blogg under den här resan.

http://mittilenasliv.blogspot.com/

2009-05-15 @ 05:14:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0