...eller så spelade hon väldigt bra!

Annelie och jag har ju sett fram emot Ashtangayogan som startar nästa vecka. Idag kunde vi inte hålla oss längre utan vi var helt enkelt tvungna att gå till Yogashala på Artellerigatan och känna in atmosfären. Det doftade härligt av rökelse när vi steg in i receptionen och trevliga tjejer mötte oss. Ja, vi kände oss verkligen som hemma - och det är ju tur eftersom detta hädanefter kommer att bli vårt andra hem!

Vi hade turen att träffa Ann som ska leda vår grupp. Tyvärr kan vi ju inte vara med vid upptakten eftersom vi är på resa då men hon erbjöd sig att ge oss en gratislektion innan starten nästa måndag! Vilken tjej! Vi undrade lite försynta om det skulle bli ett oöverstigligt uppdrag för henne att ta sig an oss och våra kroppar men det skulle INTE ALLS vara omöjligt... Hon såg MYCKET trovärdig ut....eller så spelade hon väldigt bra!

Ann Arnesson
Ann Arnesson

PS Om någon som läser detta är intresserade av att börja med yoga - hör av er till mig, jag har några prova-på-biljetter!

Köket är komplett!

Ett kök är inte komplett förrän man har hittat den rätta brödburken. Jag måste erkänna att jag började leta passande brödburk till köket innan vi började med husbygget. Tyvärr har mitt letande varit förgäves. Land och rike kring har jag rest och letat denna brödburk - som jag länge trodde var ljust grön i plåt! Jag har till och med varit i USA och letat på Target mittemellan Seattle och Port Angeles där jag via internet tog reda på att den skulle kunna finnas. Tess körde mig många långa mil i sin lilla sportbil bara för att komma fram och få reda på att den tyvärr var slut!!! Lite småleds var jag då! Jag var ju så nääära men det var bara att vända om...

Under året som gått har jag tänkt om. Det är inte en ljusgrön burk jag ska ha! Nej det blir alldeles för mesigt. Burken ska visserligen vara i plåt men den ska vara rosa för att få mer balans i rummet!!! I onsdags kväll hittade jag den! Brödburkarnas Rolls Royce! I dag har den levererats - Den har kommit HEM och jag kan sluta leta!



Prylgalen? Lite småtokig?? Jajamensan!!! Det står jag för. Jag har aldrig utgett mig för att vara något annat heller! Det bästa är att det finns så MÅNGA av oss!

RSS 2.0