Vilken tavla!

Vilken tur vi hade den dagen Ingrid Roth korsade vår väg! Alltsedan vi flyttade in i nya huset har vi längtat efter en "färgklick" på en av väggarna. När vi sett en del av Ingrid Roths verk insåg vi att "en tavla av Ingrid Roth måste det bli!" 


Jag träffade Ingrid på ett galleri i stan och vi kom överens om att hon skulle komma ut till ön och hälsa på. Vi ville ha en tavla som speglade vårt liv på Norderön och då måste hon naturligtvis få se en del av det. Ingrid visade sig vara mer än en fantastisk konstnär. En varm, öppen och genommysig kvinna kom på besök och det kändes helt rätt att det var HON som skulle måla tavlan som skall pryda vår vägg resten av vårt liv.

När tavlan var klar fick vi en bild mailad och resultatet var precis i vår smak - vi hade väl inte väntat något annat heller! Sedan skulle den ramas och vi skulle åka på semester... men idag var det dags för leverans.

Resultatet kommer här!Här ser ni Einar, Nisse och jag som svävar över ön. Lisa och Petter står på
båten Vanadis som guppar nedanför Norderö kyrka, Erik cyklar, Stina och 
Lena befinner sig på taket till vårt nya hus och Liam kikar fram bakom
husknuten. Vår gamla hus ligger till höger med jordkällaren under.

Tack Ingrid!

Kommentarer
Postat av: Joanna

Vilken klockren tavla! =)O vad härligt ni bor nu.. :) jag tog o gick husesyn när jag va o drack kaffe med Lena häromdagen.. ;) Det är såå fint! =)Kram på er

2011-03-30 @ 20:47:01
URL: http://joannaolowa.blogg.se/
Postat av: Ingrid Gustafsson

ÅH vilken HÄRLIG tavla!!!!!

2011-04-04 @ 18:18:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0