Lillprinsen 4 år!

I torsdags rymde vi från bygget ner till stugan och lämnade våra kära snickare ensamma. Förresten var det nog skönt för dem att få arbeta ostörda i några dagar. Innan vi lämnade stan gjorde vi lite nytta och åkte till Storsjökök för att se ut vårt nya kök. Det var en enkel match eftersom jag redan innan bestämt oss efter att ha sett ut det på internet - ville bara försäkra mig om att det stämde i verkligheten.

På kvällskvisten var vi nere i stugan och efter uppackning åkte vi ner till Gnarp och hämtade Petter och Lisa som kom med buss från Stockholm. Jätteroligt att äntligen få träffas igen! Väl tillbaka i stugan kom Lena, Johan, Liam och Gabriel som fått låna Maries stuga under helgen. Skönt för dem att få rå sig själva även om det blev en del stök eftersom avloppet frusit sönder i vinter och det blev nu en del problem med disken...

I dag fyller Liam 4 år och vi var alla uppe mycket tidigt och sjöng "Ja må han leva....".



Liam blåser ut ljusen på födelsedagstårtan med blåbär och smultron



Är man en liten prins som fyller 4 år vad passar då bättre att få i present än golfklubbor med bag...

På hemvägen hämtade vi virke, tak m m hos bror Ove i Ljungaverk. Äntligen fick vi träffa Helena och Tomas lille Edward. Hur söt som helst! Lätt att förstå hur mormor och morfar där känner det. Ännu en liten prins alltså! Om en månad är det dags för dop i Torps kyrka, då ska vi vara där!

Nu är vi hemma på ön igen. Lisa är åter hemma i Stockholm  och Petter följde med oss hem. Vi ska nog hitta på lite "sommarjobb" åt honom... utan problem!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0