Helg i stugan med Liam


I fredags eftermiddag åkte Einar, Liam och jag ner till Ragvaldsnäs. Lena åkte till Västerås för att träffa coacher, sponsorer och de övriga tävlande i Talangjakten 2009. Fredagen var regnig men eftersom det var vår resdag spelade det ingen roll... Lördagen blev kanonfin och efter att ha hämtat farmor Greta i Njurunda gjorde vi en utflykt till Skatans fiskeläge där vi köpte rökta räkor och Greta bjöd sedan på glass. Vi fick också titta på "Sjöräddarnas" räddningsbåt s om kom till bryggan precis när vi kom. Einar och Liam gick ombord och hade ingen lust att kliva av. De hade nog velat åka med en sväng båda två.

På kvällen grillade vi med Gerd och Lars och vi satt ute i solen och njöt. Till förrätt blev det rökta räkor med aioli...

Söndag var en slöardag och Liam byggde koja i halva vardagsrummet. Han tvingade ner mig och Einar under soffbordet där vi skulle ligga och mysa... Gammelfarmor klarade sig hon, lite orättvist kan man tycka. Hon fick sitta och mysa i soffan och titta på film... Efter en stund var jag tvungen att ge upp och laga mat istället. Einar somnade...


Liam äter "lördagskex" som Elisabeth Larsson köpt till honom.



På hemväg idag var vi till Bergsåker och tittade på plåt till taket. Där gjorde Liam en ny bekantskap. Han var lite fundersam över om det var en riktig människa inuti rustningen.


I Borgsjö åt vi lunch och där träffade Liam denna man som välkomnade oss in till restaurangen...
Lite suddig bild...

Vi har också träffat bror Ove på snickeriet där vi hämtade gipsskivor och annat till bygget. Hälsade också på mor och far på Utsikten. Pappa fick en del utskrifter av min blogg så han får se hur vi far fram på Norderön. Vi ska se till att han och kanske också mamma, får komma upp och hälsa på snart.

Johan fyller 32 år idag så vi gratulerade honom när vi lämnade Liam.

Vi åkte från Ragvaldsnäs strax efter 08.00 i morse och var hemma 16.15. Det tar sin lilla tid att komma hem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0