...eller så spelade hon väldigt bra!

Annelie och jag har ju sett fram emot Ashtangayogan som startar nästa vecka. Idag kunde vi inte hålla oss längre utan vi var helt enkelt tvungna att gå till Yogashala på Artellerigatan och känna in atmosfären. Det doftade härligt av rökelse när vi steg in i receptionen och trevliga tjejer mötte oss. Ja, vi kände oss verkligen som hemma - och det är ju tur eftersom detta hädanefter kommer att bli vårt andra hem!

Vi hade turen att träffa Ann som ska leda vår grupp. Tyvärr kan vi ju inte vara med vid upptakten eftersom vi är på resa då men hon erbjöd sig att ge oss en gratislektion innan starten nästa måndag! Vilken tjej! Vi undrade lite försynta om det skulle bli ett oöverstigligt uppdrag för henne att ta sig an oss och våra kroppar men det skulle INTE ALLS vara omöjligt... Hon såg MYCKET trovärdig ut....eller så spelade hon väldigt bra!

Ann Arnesson
Ann Arnesson

PS Om någon som läser detta är intresserade av att börja med yoga - hör av er till mig, jag har några prova-på-biljetter!

Kommentarer
Postat av: annelie ericsson

Ja vad vet vi, hon kanske känner för att utmana ödet.....men med rätta kläderna ska det väl gå vägen... men inköpen tar vi i Skåne.

2011-04-27 @ 21:47:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0