Pelargonsällskapet!

Efter nedan beskrivna båttrauma gick jag ur facebook och anslöt mig istället till Pelargonsällskapet som jag tänkte skulle hjälpa mig att få ro i själen. Hädanefter skulle all min fritid ägnas åt pyssel med mina 25 pelargoner och med Pelargonsällskapets hjälp skulle jag vid sommarens slut ha de vackraste pelargonerna man kan skåda! Förra vinterns fiasko då jag trodde att det perfekta sättet att övervintra pelargoner var i jordkällare blev ju en flopp. Hela min pelargonsamling dog! Möglade! Pelargonsällskapet skulle nu ge mig råd och stöd även här!

Det som hänt nu, när jag studerat Pelargonsällskapets skrifter, är att jag blivit mer förvirrad än någonsin! Som jag kan tyda de råd jag fått till mig är att man tydligen kan göra precis vad som helst! Det finns inte endast en enda lösning för att lyckas. Man måste prova sig fram.

Nu har blommorna blommat ut och jag har i år, istället för jordkällaren, placerat dem i fönstren i garaget och i tvättstugan, där det är lite svalare. Där får de även ljus från små lampor i varje fönster som lyser dygnet runt. Det ska bli intressant att se hur jag lyckas... Fortsättning följer.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0