Trauma

Någon gång händer det att man råkar ut för något i livet som gör att man får en tankeställare om vad som är viktigt i livet. Vid ett sådant tillfälle kan det hända att man bestämmer sig för att göra en paus i bloggandet samt lämna facebook.

Einar och jag åkte ut med vår båt en härlig sensommarkväll för att göra en kort tur utanför vår brygga. Eftersom det var en så fantastisk kväll gjorde vi en lite längre tur...

För att göra en mycket lång historia kort kan jag bara säga att även på Storsjön kan vädret växla mycket snabbt och våran lilla tur slutade med att vi fick tillkalla sjöräddning, som i och för sig inte kunde rädda oss utan låg och bevakade tills vår vän Gunnar (som är en van livräddare) kom och bogserade oss till land.

Jag är ju sedan tidigare mycket sjörädd så denna kväll/natt har satt sina spår! Märkligt nog så lägger sig det mesta och nu är jag åter på banan. Är tillbaka i facebook och efter att ha bloggat en vecka i landstingets blogg känner jag att det faktiskt är jätteroligt att skriva och en förbannat båttur ska inte hindra mig!


Vår båt ligger risigt till! Tror den får tillbringa nästa sommar på landbacken!

Kommentarer
Postat av: annelie ericsson

Skönt att höra att du är på gång igen....

2011-10-23 @ 19:02:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0